[ENGLISH] [SRPSKI]

Outsourcing

E-CAPS vam nudi preduzimačke usluge, koje vam mogu pomoći da smanjite vaše troškove i značajno podignete kvalitet vašeg poslovanja, omogućavajući vam da se u potpunosti fokusirate samo na stvari koje vam istinski znače. Bilo da vam je potrebno da se postaramo da je samo segment vašeg poslovanja pravilno odrađen, ili da trebate širok dijapazon usluga koje uključuju i računarske oblake (Cloud computing), mi vam možemo pomoći.

Gradivni blokovi informacionih tehnologija koje čine oslonac uspešnog poslovanja ne moraju biti teret koji vas usporava - mi vam možemo garantovati da će ti blokovi uvek biti tamo gde ih trebate, potpuno funkcionalni, pouzdani i skalabilni. Možemo se postarati da su vaši podaci tamo gde ih trebate, kada ih trebate, i upravo onakvi kakvim ih trebate. Od najobičnije baze podataka, koja je svakako zaštićena rešenjima za izradu rezervnih podataka i povratom podataka, do kompleksnih rešenja računarskih oblaka koji uključuju baš sve što možete zatrebati od informacionih tehnologija danas, mi vam nudimo preduzimačke usluge koje će vam omogućiti da svoje vreme i svoje napore posvetite samo vašem poslovanju.

Ako ne zapošljavate specijaliste informacionih tehnologija, ili vaš posao nije usko vezan za informacione tehnologije, no svakako bi snažna i profesionalna infrastruktura informacionih tehnologija mnogo doprinela vašem poslovanju, kontaktirajte nas i zatražite više informacija o našim preduzimačkim uslugama, i objašnjenjima kako vam one mogu pomoći da postignete više.