[ENGLISH] [SRPSKI]

E-CAPS društvo sa ograničenom odgovornošću, Novi Sad

Brzina i efikasnost primene najnovijih informacionih i komunikacionih tehnologija je osnovni preduslov za uspeh na tržištu. Firma E-CAPS registrovana je 16.06.2008. godine u Agenciji za privredne registre Republike Srbije kao firma koja nudi rešenja i konsultacije iz oblasti informacionih tehnologija. 

Šta znači "E-CAPS"?

Experts in Consistency, Availability, Performance and Security

Consistency - konzistencija

Od prve linije podrške, do implementacije i integracije, naša konzistentnost u dostavljanju i strukturi, i naš fokus na ciljeve naših klijenata su nepogrešivi. Naša trajna posvećenost donosi pouzdanost; iz pouzdanosti dolazi poverenje. Tako naši klijenti postižu maksimum konzistentnosti i stiču poverernje svojih mušterija, što im omogućava napredak.

Availability - dostupnost

Naša rešenja donoste garantovanu dostupnost i upotrebljenost. Vaš posao ne može da priušti nerad; izgubljena dobit nastala usled neplaniraih prekida i nedostatka potrebne redudantnosti može da se pokaže kao katastrofalan u modernim ekonomskim uslovima. Naše stamene strukture, neuništiva mreža, i ekspertiza u izgradnji visoko-dostupnih sistema omogućava nam da primenjujemo rešenja koja podrazumevaju otpornost na greške i omogućavaju kontinuitet u poslovanju i mogućnosti oporavka nakon pada, kakvi su potrebni za neprekidan poslovni uspeh.

Performance - performanse

Postignite više s manje. Ako su vaši sistemi spori, to je gotovo jednako loše, ili još i gore od toga da uopšte ne rade. Sporost u nastupu na Mreži samo je prilika konkurenciji da preotme vaše mušterije. Naša rešenja visokih performansi omogućavaju maksimalan povrat uloženog u vašu trenutnu infrastrukturu i omogućavaju vašem poslovanu da ispuni potrebe vaših mušterija.

Security - bezbednost

Svake godine, kompanije širom sveta gube nepregledne svote novca usled neoperabilnosti informacionih sistema uzrokovanih napadima virusa. Kompanija mora da održi kontinuitet dostupnosti, jer to je osnovni preduslov za upešno poslovanje i otvaranje novih tržišta.