[ENGLISH] [SRPSKI]

"Prihvatanje VoIP tehnologije nije upitno - pitanje je samo kad"

Kombinacija IP komunikacionih tehnologija za prenos podataka, slike i zvuka, predstavlja skalabilno rešenje koje nudi brojne prednosti i postaje atraktivno i isplatno rešenje za poslovanja svih obima.

Suštinski, glas preko IP-a (Voice over IP, VoIP) je ostvarivanje vaših poziva kroz postojeću informaciono-tehnološku infrastrukturu. Naše napredne tehnologije mogu raditi naporedo s vašim postojećim rešenjima telefonije, uz nadgradnje po vašem izboru, i tada ćete moći ostvarivati naizgled obične pozive mnogo jeftinije i na mnogo organizovaniji način, uz više kontrole. Ili možemo napraviti za vas uporedno rešenje telefonije za potrebe vašeg poslovanja, uz prilagodljivost i servise kakve ne biste mogli ni kupiti u običnoj prodaji, na tržištu. Gotovo sve dodatne odlike, za koje vam telekomunikacione kompanije naplaćuju dodatno, biće vam na raspolaganju u poslovanju, po cenama koje vi kontrolišete, uključujući i video-pozive, konferencije, prosleđivanja poziva i sjajne mogućnosti upravljanja. 

U E-CAPS-u, znamo da nije upitno prihvatanje VoIP tehnologija - jedino pitanje koje tu preostaje je "Kada će to - uskoro?" Koliko skoro je već sad? Kontaktirajte nas i zatražite više informacija o našim VoIP rešenjima, i uskoro ćete ostvarivati pozive za samo delić cene koju plaćate danas za vašu telefoniju.