[ENGLISH] [SRPSKI]

Sistemi skladištenja (Storage systems)

Skladištenje je deo informacionih tehnologija koji se prvenstveno stara o najbitnijim stvarima za bilo kog klijenta koji koristi računarstvo - o klijentovim podacima. Skladištenje je neizostavan, neophodan segment bilo kog IT sistema, jer to je zapravo mesto gde vaši podaci žive.

E-CAPS nudi klijentima različita rešenja skladištenja, no sva imaju jednu zajedničku odliku: nepravaziđen kvalitet. E-CAPS zna kako da primeni sva potrebna rešenja kako bi vaši podaci bili bezbedni i spremni; od upotrebe RAID-a, preko izrade rezervnih podataka, do sistema za povrat i oporavak podataka, E-CAPS nudi kvalitetna rešenja. Skladišta visoke dostupnsti s dinamičnim višesmernim pristupom (dynamic multi-path) i klasteri i distribuirani sistemi datoteka su deo naše ponude, takođe.

E-CAPS omogućava rešenja koja se staraju o transmisiji vaših podataka među sistemima i skladištima, o skladištenju podataka i kontroli podataka u procesu, i o razmeštanju podataka na način koji omogućava da vaši podaci uvek budu na raspolaganju vašim aplikacijama. Kontaktirajte E-CAPS i zatražite više informacija o standardnim SAN i NAS rešenjima, i upitajte za posebno izrađena rešenja za vas, takođe.