[ENGLISH] [SRPSKI]

Optimizacija mreža i servera

U nekom sistemu elektronskog komuniciranja, server ima zahtevniju ulogu od ostatka elemenata koji zahtevaju usluge od tog servera. Server, ili mreža, može pokazivati dobro ponašanje, i odavati naizgled obične znakove pri upotrebi, no i dalje biti izuzetno neupotrebljavan. Prevedeno u termine ekonomije, takva upotreba je gubitak. E-CAPS nudi optimizaciju servera i mreža klijentima, kroz servis koji donosi maksimalno iskorištenje kapaciteta servera ili mreže, kako bi se pomenuti gubitak sveo na minimum. 

Mi znamo kako dobiti najbolje performanse servera i mreža, jer mi poznajemo najbolju kombinaciju izgradnje servera, dizajniranja i implementacije mreža, nadgledanja rada servera, ili potreba za održavanjem kako bi sistem radio pravilno, kao i način prepoznavanja i nadgradnje kojim se od servera ili mreže dobijaju odlike koje ne biste dobili bez optimizacije.

E-CAPS može obezbediti objektivno merenu optimizaciju rešenja za vaše sisteme, podešavajući ih da budu ne samo operativni, već i visoko-optimizovani sistemi koji donose vrednost kroz više od puke funkcionalnosti. Kontaktirajte nas i zatražite više o merenjima ("benchmarking"), statistikama i trendovima u vezi vaših sistema, i pogledajte kako naše podešavanje može optimizovati vaše servere i mreže.