[ENGLISH] [SRPSKI]

Dizajn mreža

Dobro dizajnirana mreža je osnova za ostatak komunikacije uz informacione tehnologije. Računarstvo je danas gotovo besmisleno bez mreženja, a često, računarstvo je i sinonim za mreženje - vaša mreža je ono što određuje i srž i okvire vaših mogućnosti da delite informacije i resurse. 

E-CAPS-ovo osoblje poseduje temeljito poznavanje mreža, svakog segmenta mreženja, ali i mreže kao celine, u bilo kom danom poslovnom okruženju. Mi dizajniramo mreže - pa zato kažemo da dizajniramo jedan od najbitnijih elemenata elektronske komunikacije - na način koji garantuje granitno-čvrste osnove za ostatak vaše strukture informacionih tehnologija. 

Bez obzira na medije, protokole, opseg, topologiju ili zahteve za skaliranjem, mi možemo dizajnirati i primeniti mrežna rešenja koja omogućavaju performanse, otpornost i bezbednost kakva odgovaraju vašim poslovnim potrebama. I kao što je mreža osnov elektronske komunikacije, tako je i dobar dizajn mreže osnov same mreže, a mi nudimo i dobar dizajn i implementaciju dizajna našim klijentima.